Iloa ja hyvinvointia hyvästä ilmasta

Ihmisen käyttää vuorokaudessa ainakin 15 000 litraa ilmaa, josta usein valtaosa on sisäilmaa.

Iloxair levittää hyvän sisäilman ilosanomaa. Hengitä hyvää ilmaa ja tee olosi mukavaksi. Hyvä sisäilma edistää hyvinvointia ja se vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja viihtyvyyteen. Hyvästä sisäilmasta syntyy tasapainoinen tunnelma, iloa ja jaksamista yhdessä tekemiseen.

Iloxair sinä voit hyvinRAIKAS KOTI VOI HYVIN

Hyvä sisäilman merkitys kodin terveydelle on suuri.

Iloxairin ilmanvaihtoratkaisut huolehtivat optimaalisesta ilmanvaihdosta. Ilmanvaihto-osaamisellamme voimme parantaa elämisen laatua, suojella kotiasi ja auttaa säilyttämään sen arvon.

Keskeisin ilmanvaihtoa vaativa epäpuhtaus on yleensä asumisesta, kuten peseytymisestä, siivouksesta, pyykin pesusta ja ruuanlaitosta aiheutuva kosteus. Kostea sisäilma tiivistyy asunnon kylmiin rakenteisiin ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa homevaurioihin sekä aiheuttaa ongelmia astmasta kärsiville.

Iloxair-ilmanvaihtoratkaisut auttavat pitämään kastepisteen kodin rakenteissa suunnitellussa paikassa ja painesuhteen oikeana. Laadukkaiden laitteiden ansiosta suihkutilat ja pyykit kuivuvat nopeasti.

Raitis ilma ohjataan sisälle vedottomasti ilman ulkoilman katu- ja siitepölyjä. Hyvä ilmanvaihto poistaa myös ihmisten aineenvaihdunnasta ja rakennusmateriaaleista johtuvat epäpuhtaudet ja hajut.


HYVÄ SISÄILMA ON ENERGIATEHOKASTA

Iloxairin suomalaisilla insinööreillä on ollut ilo ja taito jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistää älykkyys ja energiatehokkuus samaan laitteeseen.

Iloxair-ilmanvaihtoratkaisut on kehitetty toimimaan optimaalisesti pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Iloxair ottaa huomioon suomalaisen ilmaston erityispiirteet. Hyvä sisäilma on mahdollista saavuttaa automaattisesti, ilman energian tuhlausta.

Sijoitus moderniin Iloxair-ilmanvaihtoon on hyödyllinen päätös. Iloxair ottaa lämmön talteen ja säästää energiakustannuksissa. Optimaalisesti ja automaattisesti säätyvästä Iloxista on iloa ja hyötyä myös kuumina kesäpäivinä.