Kun nykypäivänä vietämme lähes 90% ajasta sisätiloissa, on ilman laadulla valtava merkitys ihmisten terveydelle, viihtyvyydelle ja tuottavuudelle. Iloxair parantaa elämisen laatua, suojelee kotia ja auttaa säilyttämään sen arvon!

 

Iloxair Oy

Iloxair Oy on asuntoilmanvaihdon ilmanvaihtokoneita ja liesikupuja valmistava yritys, jonka toimipaikka on Raisiossa. Työllistämme noin 40 henkilöä ja liikevaihtomme oli 7,2 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Iloxair kuuluu yli 65 maassa toimivaan ja 3800 henkilöä työllistävään kansainväliseen FläktGroupiin, joka muodostettiin vuonna 2016 Fläkt Woodsin ja DencoHappelin yhdistyessä.

Historia

Ystävänpäivänä vuonna 2005 neljä tuotekehitysinsinööriä päätti perustaa Iloxair Oy:n. Heidän päämäränään oli luoda työpaikka, jossa olisi hyvä työskennellä ja jossa saisi toteuttaa omia visioita asuntoilmanvaihtoon tarkoitettujen Ilmanvaihtokoneiden ja kupujen rakentamisessa. Aina yrityksen perustamisesta lähtien Iloxair on halunnut tehdä korkealaatuisia tuotteita loppukäyttäjän tarpeita ajatellen. Tavoitteena on valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita.

Nykyään Iloxair työllistää noin neljäkymmentä henkilöä. Yrityksen toimipaikka on Raisiossa, jossa Ilox-ilmanvaihtokoneet ja -kuvut suunnitellaan ja valmistetaan. FläktGroupiin kuuluvan Iloxairin fokus on perustamisesta alkaen ollut asuntoilmanvaihdossa.

FläktGroup

Kiinnostavia näkymiä nyt ja tulevaisuudessa

FläktGroup on uusi markkinajohtaja Euroopassa energiatehokkaiden ilmankäsittelyratkaisujen toimittamisessa. Tarjoamme asiakkailemme korkealaatuisia ratkaisuja sisäilman viihtyvyyden ja hyvinvoinnin tuottamiseen.

Olemme omistautuneita laadukkaiden sisäilmaratkaisujen ja ensiluokkaisten tuotteiden kehittämiselle.

» flaktgroup.com

Media

MEDIAYHTEYSHENKILÖ

Viestintäasioissa voit ottaa yhteyttä:

Minna Toivonen
Communications Officer
Fläkt Woods Oy
p. 040 868 3053
minna.toivonen@flaktgroup.com

sEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA:

Facebook

Uutiset

Lue uusimmat uutisemme.