Uutisia

2017-06-02

Etsimme jälkimarkkinointivastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat Iloxairin kaikkien tuotteiden jälkimarkkinoinnista. Vastaat reklamaatioiden hoidosta ja varmistat huoltojen aikataulutuksen ja laadun. Päätehtävänäsi on hoitaa jälkimarkkinointia sekä kehittää Iloxairin jälkimarkkinointiprosessia ja kouluttaa huoltoverkostoa.

Read more

2017-05-08

Turvallisuutta keittiöön Safera-liesivahdilla

Safera-liesivahti saatavilla Ilox Rosala ja Ilox Basic -liesikupuihin. Katso video.

Read more

2017-01-19

Talvi ja ilmanvaihto

Suomen ilmasto-olosuhteet ja tiukat energiavaatimukset haastavat tekniikan toimintaa etenkin kosteilla tai kylmillä seuduilla. On tärkeää luoda laitteille toimintamahdollisuudet ja huomioida laitteiden toimivuus myös pakkasen yllättäessä.

Read more

2016-12-20

Uusi Ilox 89PLUS -ilmanvaihtokone

Uusi 89PLUS -ilmanvaihtokone korvaa Optima- ja projektikonesarjan. Molempien koneiden parhaat ominaisuudet on yhdistetty uuteen PLUS-koneeseen.

Read more

2016-06-23

Iloxairilta uudet toimivat, tyylikkäät ja informatiiviset kuvut koteihin

Kuvuissa on otettu huomioon hygienia ja helppo huollettavuus. Uudet kuvut soveltuvat hajautettuun, keskitettyyn ja huippuimuriohjaukseen.

Read more

2016-06-23

Jälkimarkkinointimme vahvistui

Huhtikuun aikana jälkimarkkinointiamme vahvistettiin uudella henkilöllä. Katja Hollmén vastaa jälkimarkkinoinnista ja sen kehittämisestä. Yrityksen laajetessa jälkimarkkinoinnin kehittäminen nähdään tarpeellisena, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Read more