Etsimme jälkimarkkinointivastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat Iloxairin kaikkien tuotteiden jälkimarkkinoinnista. Vastaat reklamaatioiden hoidosta ja varmistat huoltojen aikataulutuksen ja laadun. Päätehtävänäsi on hoitaa jälkimarkkinointia sekä kehittää Iloxairin jälkimarkkinointiprosessia ja kouluttaa huoltoverkostoa.

Kehität olemassa olevaa huoltoverkostoa ja tarpeen vaatiessa etsit myös uusia huoltokumppaneita. Tehtävässäsi vastaat myös toimintamme jatkuvasta parantamisesta mm. kehittämällä laatutoimintoja, joiden avulla voidaan pienentää laatukustannuksia. Työ on toimistotyötä, mutta odotamme sinulta valmiutta huoltoverkoston koulutusmatkoihin sekä huoltokäynteihin. Työ on itsenäistä.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät kommunikaatio- ja organisointitaidot sekä hyvä paineensietokyky. Sinulla on halu auttaa ja korjata asioita. Olet tiimipelaaja, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Sinulla on kyky priorisoida, ymmärrät milloin tulee toimia heti ja tiedät mitä asioita tulee seurata. Sähköpuolen koulutus ja laadun kehittämisen tuntemus ovat eduksi tehtävässä. Myös ymmärrys ilmanvaihtojärjestelmistä on etu. Tuotetiedoissa saat tukea Iloxairin tuotespesialisteilta. Alkuun tehtävässä menestyminen edellyttää uuden oppimista, selvittämistä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme Sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena. Työ alkaa sopimuksen mukaan kestäen heinäkuun 2018 loppuun.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 19.6.2017 mennessä.